Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Swartbroek

Maison makelaars Leudal / Weert / Nederweert zijn werkzaam als makelaars in de gemeente Weert.
Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Swartbroek, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Weert

Weert bestaat al ruim 950 jaar. In een akte uit 1062 was Weert eerst vermeld als ‘Wertha’.
Weert kreeg zijn stadsrechten in 1414. De familie Van Horne heeft de stad voor lange tijd bestuurd. De drie hoorntjes en de kroon in het gemeentewapen van Weert is een van de vele herinneringen.  De stad Weert heeft meer dan 150 gemeentelijke beschermde monumenten en 60 rijksbeschermde monumenten. Om de stad ligt de rondweg, ook wel de singels genoemd, waar vroeger de gracht rond de binnenstad lag. Ook staan er kanonnen waar vroeger de poorten van de stad waren die herinneren aan de tijden dat Weert een vesting was. 
De Martinuskerk welke geheel gerestaureerd is domineert het oude stadscentrum.
De gemeente ligt in Midden-Limburg en heeft vijf dorpen. Te weten; Laar, Stramproy, Tungelroy, Swartbroek en Altweerterheide.

Swartbroek

Swartbroek is een rustig kerkdorp van de gemeente Weert en ligt dicht bij de dorpen Tungelroy, Ell en Kelpen-Oler. Swartbroek ligt ongeveer 5 kilometer van Weert. Er wonen ongeveer 900 mensen.
Swartbroek is een ideale en rustige woonomgeving voor jonge gezinnen met kinderen.
Swartbroek heeft een levendig verenigingsleven en diverse kleine bedrijven, waarvoor u niet het dorp uit hoeft.  De  supermarkt ligt 2 km verderop in het dorp Ell.
Swartbroek heeft een multifunctionele accommodatie, genaamd Corneel, waarin onder één dak basisschool ‘St.Laurentius’, peuterspeelzaal ‘Het speelkasteel’ en café ‘de Smeed’ zijn gehuisvest en de verenigingen van Swartbroek hun activiteiten uitvoeren. Het natuurgebied ‘De Krang’ ligt grenzend aan Swartbroek waar heerlijk gewandeld kan worden. Deze wordt onderhouden door natuurmonumenten. 

Swartbroek ligt op 2 kilometer afstand van de A2 richting Eindhoven en Maastricht.
Weert grenst aan de A2 en heeft een intercity treinstation in het centrum. Ook is er een uitgebreid busnet aanwezig. Dichtbij Weert zijn luchthavens te vinden in Eindhoven, Maastricht.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn actief in: 
Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk