Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Boshoven

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Boshoven, gemeente Weert. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Boshoven, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Weert
Weert bestaat al ruim 950 jaar. In een akte uit 1062 was Weert eerst vermeld als ‘Wertha’.
Weert kreeg zijn stadsrechten in 1414. De familie Van Horne heeft de stad voor lange tijd bestuurd. De drie hoorntjes en de kroon in het gemeentewapen van Weert is een van de vele herinneringen.  De stad Weert heeft meer dan 150 gemeentelijke beschermde monumenten en 60 rijksbeschermde monumenten. Om de stad ligt de rondweg, ook wel de singels genoemd, waar vroeger de gracht rond de binnenstad lag. Ook staan er kanonnen waar vroeger de poorten van de stad waren die herinneren aan de tijden dat Weert een vesting was. 
De Martinuskerk welke geheel gerestaureerd is domineert het oude stadscentrum.
De gemeente ligt in Midden-Limburg en heeft vijf dorpen. Te weten; Laar, Stramproy, Tungelroy, Swartbroek en Altweerterheide.

Boshoven

Boshoven is een voormalige buurtschap, tegenwoordig stadsdeel in de provinicie Limburg, in de streek Midden-Limburg, gemeente Weert. Boshoven omvat het deel van Weert dat noord van de Zuid-Willemsvaart en zuid van de Eindhovenseweg (= de verbindingsweg met de A2) is gelegen.

In de Volkstelling van 1840 is sprake van de buurtschap Boshoven met 59 huizen en 322 inwoners, en de buurtschap Boshoverbeek met 31 huizen en 185 inwoners. Tegenwoordig heeft het stadsdeel Boshoven ca. 3.000 huizen met ca. 7.000 inwoners.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk