Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Roggel

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Roggel, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Roggel, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer u naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Roggel

Roggel is een kerkdorp in Midden-Limburg. Het dorp behoort sinds 2007 bij de gemeente Leudal. Voor die tijd maakte het deel uit van de gemeente Roggel en Neer. 
Er is van alles te beleven in Roggel. Naast de aantrekkelijke kern waar voldoende winkels en restaurantjes zijn te vinden is er in Roggel een groot recreatiepark met zwembad, speeltuin, camping, recreatiewoningen en een manege te vinden. 
Buiten alle activiteiten kun je in Roggel ook genieten van de natuur. Roggel ligt in de vallei van de Roggelse Beek, welke dwars door de kern van het dorp stroomt. Aangrenzend is het natuurgebied Leudal te vinden waar u kunt genieten van de rust en zijn flora en fauna. 

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk