Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Leveroy

Maison makelaars Leudal / Weert / Nederweert zijn werkzaam als makelaars in Leveroy in de gemeente Nederweert. 

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Leveroy, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Nederweert

Nederweert heette oorspronkelijk Merefelt, hetgeen betekent ‘te midden van meren’. Nog later werd het ‘Weert van de Nedersten Eynde’ genoemd en daarna uiteindelijk Nederweert.
Nederweert was in eerste instantie gekoppeld aan Weert maar werd in de loop van de 14de eeuw gescheiden van Weert.  De Zuid-Willemsvaart, de Noordervaart en het kanaal Wessem-Nederweert komen elkaar vlak bij Nederweert tegen. In vroegere tijden zorgde deze kanalen voor de afvoer van turf uit de Peel en waren ze in 1826 de verbinding tussen Maastricht en ’s-Hertogenbosch.
De Groote Peel is een nationaal park welke rijk is aan zeldzame planten en dieren en een van de meest vogelrijke gebieden van West-Europa. 
De gemeente Nederweert telt vijf dorpen; Budschop, Ospel, Ospeldijk, Nederweert-eind en Leveroy. 

Leveroy

Leveroy is één van de vijf dorpen van Nederweert en er wonen ongeveer 1026 mensen en ligt tussen  Nederweert-Eind en Heythuysen. Het dorp is ontstaan in de late Middeleeuwen grenzend aan het Land van Weert en graafschap Horn. 

Het dorp heeft een basisschool “De Zonnehof”, een kerk en een aantal verenigingen, zoals een tennis- en rijvereniging. In het midden van het dorp ligt het altijd gezellige café “Oad Leivere”. Ook is er wekelijks een rijdende cafetaria en viskar aanwezig op het kerkplein. 
Voor aanvullende voorzieningen gaat men naar het dichtbij gelegen Heythuysen. Heythuysen ligt iets verderop en heeft een sfeervol centrum met alle voorziening, actief verenigingsleven en met een middelbare school. Ook vindt er elke jaar in Leveroy het Outrageous Festival plaats welke jongeren uit de gehele omgeving aantrekt. 
Leveroy met haar groene omgeving en dichtbij gelegen dorpen, waar alle voorzieningen aanwezig zijn, is ideaal om rustig en landelijk te wonen.

Leveroy ligt dicht bij de N280 waardoor je snel op de A2 bent. Een bushalte zorgt voor de verbinding met Weert. In Weert is een intercity treinstation.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk