Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Neeritter

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Beaxem, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Neeritter, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Neeritter

Neeritter is een pittoresk gezellig en levendig kerkdorp van de gemeente Leudal. Het is een dorp met diverse culturele activiteiten. Neeritter grenst aan het Belgische Kessenich. Neeritter werd in 1143 voor het eerste genoemd als ‘Itera’ oftewel ‘Itteren’. Het voorvoegsel ‘Neer’ is later toegevoegd om onderscheid te maken met het Belgisch dorp Opitter. De naam is afkomstig van de Itterbeek welke vlak langs het dorp stroomt. Neeritter heeft ongeveer 1285 inwoners. De lokale voetbalclub Veritas is altijd bekend geweest. In de jaren 70 omdat het in de hoofdklasse speelde. Er zijn in Neeritter 24 rijksmonumenten onder meer in de vorm van huizen en boerderijen. Ook de Sint-Lambertuskerk is een bezichtiging waardig. In de omgeving zijn de dagelijkse voorzieningen te halen of er wordt uitgeweken naar het nabij gelegen Thorn. De ideale ligging van Neeritter maakt dat het een fijne plek is om te wonen wanneer je op zoek bent naar de rust en gezelligheid van een dorp maar voor werk in een stad moet zijn.

Neeritter is gelegen nabij Thorn, Maaseik (B) en met een goede verbinding naar de A2 Eindhoven-Maastricht. 

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk