Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Ospeldijk

Maison makelaars Leudal / Weert / Nederweert zijn werkzaam als makelaars in Ospeldijk in de gemeente Nederweert. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Ospeldijk, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Nederweert

Nederweert heette oorspronkelijk Merefelt, hetgeen betekent ‘te midden van meren’. Nog later werd het ‘Weert van de Nedersten Eynde’ genoemd en daarna uiteindelijke Nederweert.
Nederweert was in eerste instantie gekoppeld aan Weert maar werd in de loop van de 14de eeuw gescheiden van Weert.  De Zuid-Willemsvaart, de Noordervaart en het kanaal Wessem-Nederweert komen elkaar vlak bij Nederweert tegen. In vroegere tijden zorgde deze kanalen voor de afvoer van turf uit de Peel en waren ze in 1826 de verbinding tussen Maastricht en ’s-Hertogenbosch.
De Groote Peel is een nationaal park welke rijk is aan zeldzame planten en dieren en een van de meest vogelrijke gebieden van West-Europa. 
De gemeente Nederweert telt vijf dorpen; Budschop, Ospel, Ospeldijk, Nederweert-eind en Leveroy. 

Ospeldijk

Ospeldijk is één van de vijf dorpen van Nederweert en er wonen ongeveer 692 mensen.
De naam Ospeldijk dankt zijn naam omdat het feitelijk een lintbebouwing is langs de dijk van Meijel naar Ospel. Het Nationaal Park De Groote Peel ligt direct ten noorden van Ospeldijk. 
Ospeldijk heeft zijn eigen dorpsraad welke zijn inwoners informeert over alle bezigheden van het dorp. De voorziening zijn voornamelijk aanwezig in het aangrenzende Ospel, het dorp Nederweert of het iets verderop gelegen Meijel.

Nederweert ligt langs de A2, nabij afrit 39. Deze afrit sluit aan op de N275, de provinciale weg die Weert met Venlo verbindt. In de gemeente Nederweert zijn geen treinstations aanwezig. 
De aansluitende stad Weert, enkele kilometers verderop, is voorzien van een intercity treinstation

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk