Medewerkers

Marco Wieser
Makelaar en adviseur

In april 2017 ben ik samen mijn schoonvader, die al werkzaam was in de makelaardij, en mijn vriendin Chantal een makelaarskantoor begonnen. De franchiseformule van Maison Makelaars was voor ons erg aantrekkelijk omdat er sprake is van een intensieve samenwerking waardoor de krachten optimaal gebundeld worden.

Ons kantoor richt zich op de gemeentes Leudal, Weert en Nederweert. Voor ons was dit een logische keuze omdat we zelf in de gemeente Leudal wonen en ik oorspronkelijk afkomstig ben uit Weert.

Mijn vrije tijd breng ik uiteraard graag met Chantal door en ik ben ook vaak aan het gamen met de kinderen. Ook vind ik het erg gezellig om de stad in te gaan of een weekendje weg.

Jaap Schoordijk
Makelaar en adviseur

Voordat ik met mijn dochter Chantal en schoonzoon Marco een eigen makelaarskantoor opende was ik werkzaam in de agrarische makelaardij en hield ik me dus voornamelijk bezig met het aankopen en verkopen van grond. Daarvoor heb ik ongeveer 10 jaar bij de Rabobank gewerkt als adviseur op het gebied van assurantiën en ik heb 10 jaar lang een makelaarskantoor gerund met een goede vriend van mij.

Om meer zekerheden te hebben en niet telkens zelf het wiel uit te moeten vinden hebben wij ons aangesloten bij Maison Makelaars. Het is voor ons ook erg prettig dat het hoofdkantoor van de Franchise op korte afstand ligt.

Ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw in Heythuysen. Mijn hobby is muziek maken en ik ben ook lid van een joekskapel. Verder handel ik in boeken die ik via internet verkoop.

Chantal Schoordijk
Office manager

Samen met mijn vriend Marco en mijn vader Jaap heb ik me in april 2017 bij Maison Makelaars aangesloten. Het is dus een echt familiebedrijf. Ik ben werkzaam als Office Manager en Ondersteunend Adviseur. Ik deze functie ben ik uw eerste aanspreekpunt, beheer ik de agenda en uiteraard ondersteun ik ook de makelaars op alle vlakken.

Samen met Marco en mijn twee zonen woon ik in de gemeente Leudal. Ik vind het belangrijk om te genieten van het leven en leuke dingen te doen met mijn gezin. Ik neem ook graag de tijd voor een lekker hapje, een drankje en een goed boek.

Eva Sanders
Fotografe

Na het afronden van mijn studie ‘Communicatie en Vormgeving’ aan het Sint Lucas in Boxtel en de ‘Architectonische vormgeving’ (interieurarchitectuur) aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht in 2011, heb ik vrijwel meteen van mijn passie mijn werk mogen maken. Tijdens mijn werk combineer ik de kennis van beide studies waardoor ik mij voornamelijk gespecialiseerd heb in het fotograferen van onroerend goed en vastgoed.

Het is voor mij een uitdaging om keer op keer het beste resultaat neer te zetten. Welke woning of object ik ook voor mijn lens krijg, ik probeer er waarheidsgetrouw een pakkend en duidelijk beeld van te maken. Het contact met de verschillende mensen maakt elke dag anders. Het is voor mij steeds weer een avontuur en daar kan ik echt van genieten.

Wie weet tot binnenkort!

Ingrid Blom
Vastgoedstyliste

Organiseren en sfeer creëren is wat ik het allerliefste doe. Ik ben op mijn best als iemand me vraagt om mee te denken over het opnieuw indelen of stylen van zijn woning en ik word er gelukkig van als mensen hun huis sneller verkopen dankzij mijn hulp.

Ik geef graag onderbouwde adviezen, kan goed luisteren, werk oplossingsgericht en bied nieuwe inzichten. Daarbij blijf ik mezelf continue ontwikkelen binnen mijnvakgebied en laat ik me inspireren door alles om me heen.

Samen met mijn man woon ik in Asten. We hebben twee volwassen zonen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater en bezoek ik (klassieke) concerten. Ik houd van koken en geniet er erg van om lekker te koken voor familie of vrienden.