Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Heibloem

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Heibloem, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Heibloem, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Heibloem 

Heibloem is een relatief jong kerkdorp ten noorden van Roggel. Het is ontstaan vlak na de tweede wereldoorlog.  De kloosters van Heibloem en Stokershorst stonden aan de start van de oprichting van Heibloem. Heibloem wordt omringd door een prachtig natuurgebied. Met aan de noord en oost kant natuurgebied ‘de Waterbloem’. De rust en de natuur maken van Heibloem een prachtige plek om te wonen. 
Naast de rust en de natuur is er ook ruimte voor vertier. Er zijn namelijk wel 30 verenigingen actief in Heibloem, op sportief, sociaal, cultureel en spiritueel gebied. Verder zijn er 2 scholen gevestigd in Heibloem. Een basisschool en tevens een school behorend bij de Widdonk waar speciaal onderwijs genoten word. 
Voor de meeste voorzieningen wordt uitgeweken naar de omringende dorpen, zoals Roggel, Heythuysen of Meijel. De bakker vind je echter dichter bij huis. Deze is gevestigd in de kern van Heibloem. 

Klik hier voor de website van Heibloem waar je alle info kunt vinden.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk