Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Ittervoort

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Ittervoort, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Ittervoort, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Ittervoort

Ittervoort is een kerkdorp in Midden Limburg en behoort sinds 2007 bij de gemeente Leudal. De naam Ittervoort verwijst naar de Itterbeek, een beek die ontspringt in het Belgische plaatsje Gruitrode en die bij het naastgelegen dorp Neeritter Nederland weer binnen stroomt, op weg naar Ittervoort.  Ittervoort behoorde vroeger tot het vorstendom Thorn en ligt op de plaats waar de Itterbeek het natuurgebied ’het Vijverbroek’ instroomt.  
Tussen Neeritter en Ittervoort ligt een watermolen, de Schouwsmolen die gebouwd is in 1630. 
De ideale ligging van Ittervoort maakt dat het een fijne plek is om te wonen wanneer je op zoek bent naar de rust en gezelligheid van een dorp maar voor werk in de stad moet zijn. De A2 ligt op een steenworp afstand wat maakt dat je binnen mum van tijd in het zuiden van Limburg bent, maar ook in Brabant wanneer je dat wenst. 
De grote supermarkt, gezellige cafe’s en eetgelegenheden zorgen voor een gezellige sfeer in het midden Limburgse dorp. Een ideale plek om te wonen en te genieten van al wat er te bieden is. 

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk