Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Gratis springkussen reserveren

Organiseer jij een publiek evenement, zoals een braderie, rommelmarkt of festival in Noord- en Midden-Limburg? Dan wil je natuurlijk óók dat de kinderen (van 3 t/m 12 jaar) zich amuseren.

Maison Makelaars heeft hiervoor dé oplossing.

Je kunt bij ons een te gek springkussen reserveren met aanhangwagen.

Wat het kost? Helemaal niets.

Kijk snel of het springkussen nog vrij is!

Check de antwoorden op de veelgestelde vragen

Handig én verstandig om van tevoren te weten. Je leest hierin ook of je voertuig de aanhangwagen wel mag trekken.Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik het springkussen vervoeren?
Je krijgt van ons een aanhangwagen waar het springkussen in zit.

Wanneer is het springkussen beschikbaar?
Je kunt het springkussen de middag (werkdagen) vóór het evenement ophalen op ons kantoor in Industrieterrein 40 te Panningen. Maak hiervoor altijd een telefonische afspraak.

Wanneer moet het springkussen weer teruggebracht worden?
Het springkussen verwachten we weer terug op ons kantoor (Industrieterrein 40 te Panningen) de ochtend na het evenement (werkdagen)

Voor welke evenementen is het springkussen te leen?
Ons springkussen kun je lenen voor publieke evenementen zoals een braderie, rommelmarkt of festival. Helaas is het springkussen niet te leen voor particuliere feestjes.

Heb je een meerdaags evenement?
Dat is geen probleem als het springkussen nog vrij is die dagen. Zet even bij de reservering in het veld Plaats hieronder uw bericht of opmerking dat het om een meerdaags event gaat.

Kan mijn auto/voertuig de aanhanger trekken? En heb ik een speciaal rijbewijs nodig?
De toegestane maximale massa van de aanhangwagen is 1.300 kilo. Het totaalgewicht inclusief het springkussen is ongeveer 550 kilo. Je hebt dus een voertuig nodig dat dit gewicht mag trekken.

De aanhangwagen is zwaarder dan 750 kilo en heeft daarom een eigen gele kentekenplaat.

Een B-rijbewijs is voldoende zolang het maximaal toegestaan gewicht van de aanhangwagen plus het maximaal toegestaan gewicht van het voertuig samen niet meer bedragen dan 3.500 kilo.

Bij deze aanhangwagen mag het trekkende voertuig dus een toegestane maximale massa hebben van 2.200 kilo.

Het gaat alléén om de maximaal toegestane massa’s van je voertuig en de aanhangwagen zoals die op de kentekencard staan en bij de RDW geregistreerd zijn.

Check de combinatie. https://caravantrekker.nl/rdw/advies.php
Vul de kentekens van je voertuig en de aanhangwagen (73-WF-JP) in. Dan zie je of je de aanhangwagen mag trekken en welk rijbewijs je nodig hebt