Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Neer

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Neer, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Neer, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Neer

Neer is een dorp dat vanaf 2007 valt onder de gemeente Leudal. Voorheen maakte het deel uit van de Gemeente Roggel en Neer. Het dorp ligt aan de maas tussen de steden Roermond en Venlo. Deze steden zijn goed bereikbaar via de provinciaalse weg ‘de Napoleonsbaan’. 
De kern van Neer heeft een paar toeristische schatten, zoals de Lindeboom bierbrouwerij, het klooster Keizerbosch en de oude Friedesse watermolen, midden in het dorp. 
Er is één basisschool in Neer, basisschool ‘de Kwir’. Deze basisschool is een onderdeel van de brede school ‘de Hoepel’. Waar ook kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal gevestigd zijn.   
Er is een rijk sport- en verenigingsleven in Neer. Waaronder de schutterij, volleybal- en voetbalbalvereniging en Jeugdvereniging Jong Nederland. Naast de tennisbaan ligt ook een buiten zwembad waar het in de zomer goed vertoeven is. 
Het natuurgebied Leudal ligt op een steenworp afstand van Neer waar je kunt genieten van de prachtige natuur. 


De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk