Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Horn

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Horn, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Horn, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Horn

Horn is een kerkdorp en was tot 1991 geheel zelfstandig. Daarna maakte het deel uit van de gemeente Haelen en sinds 2007 door fusering van de gemeente Leudal. In 1102 werd de plaats Hurne genoemd afgeleid van de Germaanse naam Hornjôn, wat duidt op een hoek die wat hoger gelegen is in een moerassig land. Doordat de Hornse graaf een belangrijke rol speelde in de aanloop van de tachtigjarige oorlog is de naam vaak vervormd tot Hoorne of Hoorn. In het Frans werd de plaats Hornes genoemd. Uiteindelijk is de e weggevallen en heet de plaats tegenwoordig Horn.

Horn heeft een landelijk en groen dorpskarakter, met fraaie traditionele gebouwen met een mooi plein en groene doorkijkjes. Horn heeft een unieke mix van woonkwaliteiten waaronder natuur, cultuur, recreatie en ruimte. Er is een actief verenigingsleven en een gezellige gemeenschap. 
Voor de dagelijkse boodschappen zijn er winkels in het centrum, waaronder twee supermarkten, bakker en drogisterij. Er zijn 2 basisscholen en voorzieningen voor kinderopvang. De Maasplassen zijn in de zomer geliefd en zorgt voor veel vertier. Binnen 5 minuten ben je in het centrum van de stad Roermond. Horn beschikt over een verschillende buslijnen en is altijd uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk