Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Grathem

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Grathem, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Grathem, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Grathem

Grathem is een kerkdorp in de Limburgse gemeente Leudal, en telt ongeveer 1800 inwoners. 
In de woonkern van Grathem staat een prachtige monumentale kerk met een laat- Romaans mergelstenen toren uit de 13e eeuw. 
De oude kern is romantisch van stijl, en daarom word Grathem ook wel de ‘parel’ van de gemeente genoemd. 
Dit romantische karakter komt u ook tegen bij een bezoek aan de gerestaureerde watermolen, en bij de beide kastelen; Kasteel Ten Hove en kasteel Groot Buggenum. Kasteel Groot Buggenum dat in 1400 gebouwd werd is in 1971 totaal gerenoveerd door een Duitse architect. Nu verwelkomt het kasteel jong en oud binnen de kasteelmuren. U kunt er terecht voor feesten en partijen maar ook om lekker te genieten van de prachtige natuur en de rijke geschiedenis. 
Al met al is het heerlijk wonen in Grathem, met zijn unieke romantische knusse karakter. Er zijn een aantal voorzieningen in het dorp aanwezig zoals o.a een overheerlijke echte bakker. De ligging is echter zeer voordelig wat maakt dat in de omringende dorpen zoals Heythuysen, Ittervoort maar ook Weert naar hartenlust gewinkeld kan worden. 
Grathem ligt vlak bij de A2 wat maakt dat Grathem de ideale ligging heeft wanneer je werkzaam bent in het zuiden van Limburg of wat meer in de richting van Eindhoven. 

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk