Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Kelpen-Oler

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Kelpen-Oler, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Kelpen-Oler, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Kelpen-Oler

Kelpen-Oler is een kerkdorp van de gemeente Leudal. De eerste vermelding van Kelpen en Oler is van 1329. Kelpen en Oler zijn 2 gehuchten die tot de twintigste eeuw werden gescheiden. Het waren heide-ontginningsdorpjes. Aanvankelijk behoorde ze tot Wessem, na 1975 bij Baexem en in 1991 tot de gemeente Heythuysen. In 2007 fuseerde deze met andere gemeentes tot de gemeente Leudal.

De Tungelroyse beek is een belangrijke waterloop en er zijn enkele natuurgebieden namelijk, De Moost en Keversbroek. Voor de dagelijkse voorzieningen gaat men naar Baexem of Ell welke met de auto binnen 5 minuten bereikbaar zijn. Kelpen-Oler heeft zijn eigen basisschool. Kelpen-Oler heeft een actief verenigingsleven met een eigen voetbal-, volleybal- en tennisclub. Ook niet te vergeten is gezellige carnavalsvereniging De Kujeldreiers en KOKids jeugdwerk.

De ideale ligging van Kelpen-Oler maakt dat het een fijne plek is om te wonen wanneer je op zoek bent naar de rust en gezelligheid van een dorp maar voor werk in een stad moet zijn.
Kelpen-Oler heeft zijn eigen afslag op de A2. De afslag verbindt de A2 met de N280 Weert-Roermond  De A73 en Duitsland zijn goed bereikbaar.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk