Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Ell

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Ell, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Ell, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Ell

Het charmante dorpje Ell ontstond in de late middeleeuwen. Het maakte tot 1795 deel uit van het Abdijvorstendom Thorn. In de huidige kerk zijn er nog enkele resten te vinden van de middeleeuwse kerk van vroeger. 
In 1492 werd een kapel gesticht, opgetrokken uit laatgotische stijl. Pas in het begin van de 20e eeuw groeide Ell uit toe een echt dorp. 
Aan de westkant van Ell ligt het natuurgebied Heijkersbroek aan de Tungelroyse beek en de Ellerheide.
Ell is een dorp met een goede leefbaarheid, een omvangrijk en actief verenigingsleven op het gebied van sport, cultuur, recreatie en muziek en verschillend voorzieningen. 
Ell ligt ongeveer 7 kilometer ten zuid-oosten van Weert, een mooie stad waar de inwoners van Ell regelmatig te vinden zijn. Ell ligt dicht bij de A2 en het Kanaal van Wessem naar Nederweert, waardoor andere grote steden prima te bereiken zijn. 

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk