Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Nederweert

Maison makelaars Leudal / Weert / Nederweert zijn werkzaam als makelaars in de gemeente Nederweert.
 
Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Nederweert, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Gemeente Nederweert

Nederweert heette oorspronkelijk Merefelt, hetgeen betekent ‘te midden van meren’. Nog later werd het ‘Weert van de Nedersten Eynde’ genoemd en daarna uiteindelijk Nederweert.
Nederweert was in eerste instantie gekoppeld aan Weert maar werd in de loop van de 14de eeuw gescheiden van Weert.  De Zuid-Willemsvaart, de Noordervaart en het kanaal Wessem-Nederweert komen elkaar vlak bij Nederweert tegen. In vroegere tijden zorgde deze kanalen voor de afvoer van turf uit de Peel en waren ze in 1826 de verbinding tussen Maastricht en ’s-Hertogenbosch.
De Groote Peel is een nationaal park welke rijk is aan zeldzame planten en dieren en een van de meest vogelrijke gebieden van West-Europa. 
De gemeente Nederweert telt vijf dorpen; Budschop, Ospel, Ospeldijk, Nederweert-eind en Leveroy. 

Nederweert

In Nederweert wonen ongeveer 16.600 mensen en heeft een divers verenigingsleven. Het centrum van Nederweert is voorzien van een breed aanbod van winkels en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Het winkelen en wandelen wordt extra aangenaam gemaakt door diverse eetgelegenheden en zonnige terrasjes. Landerijen, natuur- en bosgebieden, winkelen, wandelen, rust, sporten en ontspanning, Nederweert biedt het allemaal.
Ook is Nederweert bekend om zijn bedrijvenpark Pannenweg welke ligt aan de A2 en staat voor “grenzeloos ondernemen”

Nederweert ligt langs de A2, nabij afrit 39. Deze afrit sluit aan op de N275, de provinciale weg die Weert met Venlo verbindt. In de gemeente Nederweert zijn geen treinstations aanwezig. 
De aansluitende stad Weert, enkele kilometers verderop, is voorzien van een intercity treinstation

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk