Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Buggenum

Maison Makelaars Leudal Weert en Nederweert zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Buggenum, gemeente Leudal. 

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Buggenum, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Leudal

Centraal in Midden Limburg vind je de grote plattelandsgemeente Leudal. Leudal heeft ruim 36.000 inwoners verdeeld over 16 dorpskernen en is met een oppervlakte van circa 165 km2 een van de grootste gemeenten van Limburg. De gemeente Leudal ligt tussen de twee steden Roermond en Weert in en ook wanneer je naar andere steden zoals Maastricht, Eindhoven of Venlo wilt reizen is dit door de ideale ligging en verbindingen geen enkel probleem. 
De gemeente Leudal biedt tal van mogelijkheden om te wonen, te werken en te genieten. 
Er zijn vele bedrijven gevestigd in de gemeente Leudal, en ook is er een ruim aanbod van scholen, winkels verenigingen en sportfaciliteiten te vinden in Leudal. 
Leudal heeft zijn naam te danken aan het betoverende natuurgebied wat in de gemeente te vinden is, een wandeling, fietstocht of een tocht ter paard is dan ook zeker aan te raden. 
Dit natuurgebied is ongeveer 900 hectare groot. Het gebied bestaat uit loof- en naaldbomen, maar ook uit heide en droog grasland.  Door het gebied stromen 2 beken te weten de Leubeek en de Zeilsterbeek. Tijdens een ontspannen wandeling kun je genieten van een verscheidenheid aan vogelsoorten en met een beetje geluk vang je een glimp op van 1 van de vele herten, vossen en zelfs bevers die in het gebied aanwezig zijn. 

Buggenum

Buggenum is een eeuwenoud dorp gelegen aan de maas ongeveer 5 kilometer ten noorden van Roermond. Buggenum is een onderdeel van de gemeente Leudal en telt ongeveer 960 inwoners. 
Ten Noordoosten van Buggenum vind je het natuurgebied Bouxweerd, gelegen aan de maas. Het gebied wordt sinds 2000 beheerd door Staatsbosbeheer. Je kunt er genieten van prachtig en gevarieerd plantengroei en  je komt er veel broedvogels tegen zoals de knobbelzwaan, nijlgans, de fuut en de bergeend. Libelles zijn er in diverse soorten aanwezig en ook de das heeft zich daar gevestigd. 
Naast Bouxweerd is ook het Buggenumse veld kenmerkend voor het dorp Buggenum. Een prachtig open landbouw gebied gelegen tussen Buggenum en het naastgelegen kerkdorpje Neer. 
Buggenum ligt op korte afstand van de stad Roermond met zijn vele voorzieningen en sfeervolle ambiance. 
In Buggenum zijn er diverse verenigingen actief. Bijvoorbeeld carnavalsvereniging “ De Halve Gare” en fanfarevereniging “Excelsior” met zijn drumband die op hoog niveau musiceert.  

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk