Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Laar

Maison makelaars Leudal / Weert / Nederweert zijn werkzaam als makelaars in de gemeente Weert.

Heb je een huis te koop of wil je een huis kopen in Laar, loop dan eens bij ons binnen.
Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Weert

Weert bestaat al ruim 950 jaar. In een akte uit 1062 was Weert eerst vermeld als ‘Wertha’.
Weert kreeg zijn stadsrechten in 1414. De familie Van Horne heeft de stad voor lange tijd bestuurd. De drie hoorntjes en de kroon in het gemeentewapen van Weert is een van de vele herinneringen.  De stad Weert heeft meer dan 150 gemeentelijke beschermde monumenten en 60 rijksbeschermde monumenten. Om de stad ligt de rondweg, ook wel de singels genoemd, waar vroeger de gracht rond de binnenstad lag. Ook staan er kanonnen waar vroeger de poorten van de stad waren die herinneren aan de tijden dat Weert een vesting was. 
De Martinuskerk welke geheel gerestaureerd is domineert het oude stadscentrum.
De gemeente ligt in Midden-Limburg en heeft vijf dorpen. Te weten; Laar, Stramproy, Tungelroy, Swartbroek en Altweerterheide.

Laar

Ten noorden van Weert ligt het kerkdorp Laar. In Laar wonen ongeveer 680 mensen. Ten zuiden van Laar is het meest recente nieuwbouwwijk van Weert gesitueerd welke gestart is in 2010, genaamd Laarveld. Het project zal in drie fases plaatsvinden en de ontwikkeling van fase 3 ligt nog open. 
Laar heeft zijn eigen voetbalvereniging en een basisschool. Voor de meeste voorzieningen gaan de inwoners naar de andere wijken, zoals bijv. de wijk Molenakker welke een eigen supermarkt heeft of naar de sfeervolle binnenstad van Weert. Laar heeft een actieve carnavalsvereniging genaamd “ VV de Moêzevângers” (De Muizenvangers) 

Weert met haar dorpskernen is makkelijk bereikbaar met de auto of trein. Weert grenst aan de A2 en heeft een intercity treinstation in het centrum. Ook heeft Weert een uitgebreid busnet en een passantenhaven aan de Zuid-Willemsvaart voor wie Weert met een boot wil komen bezoeken. Dichtbij Weert zijn luchthavens te vinden in Eindhoven, Maastricht.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Leudal, Weert en Nederweert actief in:

Gemeente Leudal
Baexem – Buggenum – Ell- Grathem – Haelen- Haler – Heibloem – Heythuysen – Horn – Hunsel – Ittervoort – Kelpen-oler – Neer – Neeritter – Nunhem – Roggel 

Gemeente Weert 
Altweerterheide – Boshoven – Laar – Stramproy – Tungelroy – Weert

Gemeente Nederweert  
Budschop – Leveroy – Nederweert – Nederweert-Eind – Ospel – Ospeldijk