Medewerkers

Maarten Pijnenborgh
Gecertificeerd makelaar en taxateur

Sinds 1 mei 2007 ben ik werkzaam in de makelaardij en op 1 april 2017 heb ik de landelijke franchiseformule Maison Makelaars opgezet. Maison Makelaars uit meerdere kantoren en momenteel zijn we druk op zoek naar ervaren makelaars welke zich willen aansluiten bij onze formule Maison Makelaars.

Ik ben getrouwd met Caroline en we wonen samen in Meijel met onze twee Rodesian Ridgebacks (Sjuul & Luna). In de schaarse vrije tijd die we samen hebben staat quality time voorop en gaan we graag wandelen in de Peel, snuffelen op een rommelmarkt of een hapje eten.

Ooit ben ik begonnen bij de politie (12 jaar gewerkt) en vanuit een hobby de fotografie ingerold waarin ik 15 jaar als professional werkzaam ben geweest. Daarna heb ik tien jaar in de makelaardij gewerkt vanuit een franchiseconcept en op 1 april 2017 ben ik mijn eigen franchiseformule begonnen. In mijn hele werkzame leven speelt de MENS een belangrijke rol. Hoe kan ik mensen helpen? Hoe krijg ik het mooiste uit de mens? Hoe kan ik de droom van mensen laten uitkomen?

Ik ben bestuurlijk betrokken bij Ondernemend Meijel, MKB Noord Limburg en lid van het algemeen bestuur van VBO Makelaar. Tevens ben ik voorzitter van het Broodfonds Peel en Maas. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het dorpsoverleg Meijel Kerngroep wonen en de stichting Wonen in Peel en Maas.

Als eigenaar van de franchiseformule Maison Makelaars en mijn eigen kantoor Peel en Maas/Horst ad Maas volg ik actief alle ontwikkelingen op de woningmarkt en probeer ik daarin op originele wijze een voorloper te zijn.

Voor onze franchise formule willen we graag onze kantoren volledig zelfstandig laten opereren maar willen we hun ook ontzorgen op allerhande marketing activiteiten waarbij je bij ons in een gespreid bedje terecht komt.

Wij staan altijd open voor een gesprek!

Lieke Pijnenborgh
Assistent makelaar

Na een aantal jaren ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis heb ik besloten om het roer om te gooien. Ik wilde ondernemen, meer uitdaging, maar voorop stond dat ik met mensen wilde blijven werken. Dankzij het enthousiasme van mijn vader, de grote drijfveer achter Maison Makelaars is dit op mijn pad gekomen. Inmiddels voel ik mij al helemaal thuis bij Maison Makelaars en ik ben hard aan het werken om alle kneepjes van het vak te leren. Voor mij maakt de combinatie vader-dochter het nog extra bijzonder. Ik weet zeker dat we nog veel van elkaar mogen gaan leren en zo het beste in elkaar naar boven zullen halen.

Samen met mijn vriend en onze kat Juultje woon ik in het mooie Sevenum. In mijn vrije tijd zul je mij vinden op het paard, als supporter op het voetbalveld of op het terras met mijn vriendinnen.

Als assistent makelaar zullen we elkaar vast een keer gaan tegenkomen.

Lindy Zeegers
Assistent makelaar

Na het afronden van mijn opleiding ondernemer detailhandel, ben ik snel daarna de horeca ingerold. Daar ben ik een aantal jaren werkzaam in geweest, maar kwam toch tot de conclusie dat mijn passie daar niet lag. Opzoek naar een nieuwe uitdaging. Werken met mensen heb ik altijd erg leuk gevonden en dat wilde ik graag blijven doen. In januari ben ik daarom begonnen aan de opleiding makelaar en sinds kort werkzaam bij Maison Makelaars. Momenteel nog druk bezig met studeren en daarnaast alle kneepjes van het vak leren in de praktijk!

Samen met mijn vader, moeder en broertje woon ik op een boerderij in Liessel. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriendinnen, speel ik tennis en houd ik van lekker eten.

Als assistent makelaar hoop ik je snel een keer tegen te komen!

Sandra Oostdam
Office manager

Wij zijn nog niet zo lang geleden verhuisd naar het zonnige zuiden (Limburg). Ons huis in Meijel hebben wij dan ook aangekocht samen met Maarten, zeker omdat de markt hier toch weer net even anders in dan in Zuid-Holland. Het westen is de markt toch anders en de prijzen liggen ook vele malen hoger. Deze samenwerking vond ik erg prettig verlopen.

Zo zijn wij in contact gekomen en ben ik later benaderd door Maarten toen hij tijdens de vakantiedrukte opvang zocht. Dit is zo goed bevallen dat ik nu voor vast in dienst ben gekomen. Hiervoor heb ik 15 jaar met veel plezier bij De Leeuw Makelaardij in Katwijk gewerkt en heb ik dus best wel wat ervaring opgedaan.

De reden voor onze verhuizing is dat we de paarden aan huis wilden hebben. Wij hebben een mooie boerderij gekocht met een stuk grond waar wij een rijbaan hebben aangelegd. Iets van je hobby je werk maken. Ik ben ook Revalidatietrainer voor paarden en geef ik les aan huis en train ik paarden op locatie. Dit kan ik nu goed combineren samen met mijn kantoorbaan.

Ellen van Mourik
Office Manager / Tekstschrijfster

Op jonge leeftijd had ik al veel interesse in (ver)talen, teksten en schrijven en daarom ben ik gaan studeren op de Vertaalacademie in Maastricht. Sinds augustus 2016 ben ik tekstschrijver voor Maison Makelaars en een jaar later ben ik ook op kantoor komen werken als Office Manager.

Samen met mijn man, vier kinderen en een beestenboel woon ik in Meijel. De kinderen en de dieren zijn mijn grootste hobby en daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn of om lekker in de tuin te werken. Ook maak ik graag lange wandelingen met onze honden.

Als Office Manager ben ik je aanspreekpunt via diverse kanalen, beheer ik de agenda en draag ik zorg voor de financiële administratie. Daarnaast ben ik tekstschrijver en kom ik dus langs in jouw woning. Om de woning zo snel mogelijk te verkopen is een wervende tekst heel belangrijk. De eerste zinnen moeten ‘prikkelen’ om verder te lezen en de lezer verleiden om een bezichtigingsafspraak te maken. Omdat jij de woning natuurlijk het beste kent lopen we hier samen doorheen om een zo aantrekkelijk mogelijke tekst te maken.

Lotte Beenders
Directiesecretaresse – vastgoedstyliste

Na een stageperiode in 2018 en vakantiewerkzaamheden in 2019 werd ik in 2020 gevraagd om Ellen te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik in november 2020 vast in dienst ben gekomen als directiesecretaresse.

Doordat het contact met de klant als directiesecretaresse voornamelijk telefonisch of per mail verloopt miste ik het persoonlijk (face-to-face) contact. Daarom ben ik de uitdaging aangegaan om een opleiding te volgen tot vastgoedstyliste en inmiddels heb ik al veel klanten een advies mogen geven over het stylen van hun woning voor de verkoop.

In 2021 ben ik met mijn vriend gaan samenwonen in Roggel en hebben we de gehele woning naar onze eigen smaak verbouwd. De ervaring die ik inmiddels had opgedaan als styliste kon ik hierbij goed toepassen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, achter en voor de bar of langs het voetbalveld.

Binnen Maison Makelaars hou ik me voornamelijk bezig met het ontzorgen van Maarten en ik ben ook het aanspreekpunt van de nieuwbouwprojecten, zowel voor de aannemer en ontwikkelaar als de klanten. Ik hoop je snel een keer tegen de komen in je woning of bij ons op kantoor!

Larissa Nelissen

Binnenkort meer

Eva Sanders
Fotografe

Na het afronden van mijn studie ‘Communicatie en Vormgeving’ aan het Sint Lucas in Boxtel en de ‘Architectonische vormgeving’ (interieurarchitectuur) aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht in 2011, heb ik vrijwel meteen van mijn passie mijn werk mogen maken. Tijdens mijn werk combineer ik de kennis van beide studies waardoor ik mij voornamelijk gespecialiseerd heb in het fotograferen van onroerend goed en vastgoed.

Het is voor mij een uitdaging om keer op keer het beste resultaat neer te zetten. Welke woning of object ik ook voor mijn lens krijg, ik probeer er waarheidsgetrouw een pakkend en duidelijk beeld van te maken. Het contact met de verschillende mensen maakt elke dag anders. Het is voor mij steeds weer een avontuur en daar kan ik echt van genieten.

Wie weet tot binnenkort!

Ingrid Blom
Vastgoedstyliste

Organiseren en sfeer creëren is wat ik het allerliefste doe. Ik ben op mijn best als iemand me vraagt om mee te denken over het opnieuw indelen of stylen van zijn woning en ik word er gelukkig van als mensen hun huis sneller verkopen dankzij mijn hulp.

Ik geef graag onderbouwde adviezen, kan goed luisteren, werk oplossingsgericht en bied nieuwe inzichten. Daarbij blijf ik mezelf continue ontwikkelen binnen mijnvakgebied en laat ik me inspireren door alles om me heen.

Samen met mijn man woon ik in Asten. We hebben twee volwassen zonen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater en bezoek ik (klassieke) concerten. Ik houd van koken en geniet er erg van om lekker te koken voor familie of vrienden.