Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Medewerkers

Maarten Pijnenborgh
Gecertificeerd makelaar en taxateur

Sinds 1 mei 2007 ben ik werkzaam in de makelaardij en op 1 april 2017 heb ik de landelijke franchiseformule Maison Makelaars opgezet. Maison Makelaars uit meerdere kantoren en momenteel zijn we druk op zoek naar ervaren makelaars welke zich willen aansluiten bij onze formule Maison Makelaars.

Ik ben getrouwd met Caroline en we wonen samen in Meijel met onze twee Rodesian Ridgebacks (Sjuul & Luna). In de schaarse vrije tijd die we samen hebben staat quality time voorop en gaan we graag wandelen in de Peel, snuffelen op een rommelmarkt of een hapje eten.

Ooit ben ik begonnen bij de politie (12 jaar gewerkt) en vanuit een hobby de fotografie ingerold waarin ik 15 jaar als professional werkzaam ben geweest. Daarna heb ik tien jaar in de makelaardij gewerkt vanuit een franchiseconcept en op 1 april 2017 ben ik mijn eigen franchiseformule begonnen. In mijn hele werkzame leven speelt de MENS een belangrijke rol. Hoe kan ik mensen helpen? Hoe krijg ik het mooiste uit de mens? Hoe kan ik de droom van mensen laten uitkomen?

Ik ben bestuurlijk betrokken bij Ondernemend Meijel, MKB Noord Limburg en lid van het algemeen bestuur van VBO Makelaar. Tevens ben ik voorzitter van het Broodfonds Peel en Maas. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het dorpsoverleg Meijel Kerngroep wonen en de stichting Wonen in Peel en Maas.

Als eigenaar van de franchiseformule Maison Makelaars en mijn eigen kantoor Peel en Maas/Horst ad Maas volg ik actief alle ontwikkelingen op de woningmarkt en probeer ik daarin op originele wijze een voorloper te zijn.

Voor onze franchise formule willen we graag onze kantoren volledig zelfstandig laten opereren maar willen we hun ook ontzorgen op allerhande marketing activiteiten waarbij je bij ons in een gespreid bedje terecht komt.

Wij staan altijd open voor een gesprek!

Ellen van Mourik
Office Manager / Tekstschrijfster

Op jonge leeftijd had ik al veel interesse in (ver)talen, teksten en schrijven en daarom ben ik gaan studeren op de Vertaalacademie in Maastricht. Sinds augustus 2016 ben ik tekstschrijver voor Maison Makelaars en een jaar later ben ik ook op kantoor komen werken als Office Manager.

Samen met mijn man en onze vijf kinderen woon ik in Meijel. De kinderen en onze huisdieren zijn mijn grootste hobby en daarnaast vind ik het leuk om creatief bezig te zijn of om lekker in de tuin te werken. Ook wandel ik graag met onze hond en probeer ik regelmatig een stuk te hardlopen.

Als Office Manager ben ik je aanspreekpunt via diverse kanalen, beheer ik de agenda en ik hou onze social media up to date. Daarnaast ben ik tekstschrijver en kom ik dus langs in jouw woning. Omdat jij de woning natuurlijk het beste kent lopen we er samen doorheen en ga ik vervolgens aan de slag om een zo aantrekkelijk mogelijke tekst te maken.

Sandra Oostdam
Office manager

Wij zijn nog niet zo lang geleden verhuisd naar het zonnige zuiden (Limburg). Ons huis in Meijel hebben wij dan ook aangekocht samen met Maarten, zeker omdat de markt hier toch weer net even anders in dan in Zuid-Holland. Het westen is de markt toch anders en de prijzen liggen ook vele malen hoger. Deze samenwerking vond ik erg prettig verlopen.

Zo zijn wij in contact gekomen en ben ik later benaderd door Maarten toen hij tijdens de vakantiedrukte opvang zocht. Dit is zo goed bevallen dat ik nu voor vast in dienst ben gekomen. Hiervoor heb ik 15 jaar met veel plezier bij De Leeuw Makelaardij in Katwijk gewerkt en heb ik dus best wel wat ervaring opgedaan.

De reden voor onze verhuizing is dat we de paarden aan huis wilden hebben. Wij hebben een mooie boerderij gekocht met een stuk grond waar wij een rijbaan hebben aangelegd. Iets van je hobby je werk maken. Ik ben ook Revalidatietrainer voor paarden en geef ik les aan huis en train ik paarden op locatie. Dit kan ik nu goed combineren samen met mijn kantoorbaan.