Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Gennep

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Gennep, gemeente Gennep.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Gennep loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Gennep is een stad en gemeente in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg. Daarnaast ligt de stad ook in de streek Land van Cuijk.

De gemeente Gennep grenst in het west aan de rivier de Maas, de provincie Noord-Brabant en Boxmeer, Beugen, Oeffelt, Sint Agatha, Middelaar en Plasmolen, in het noord aan Breedeweg en het Duitse Reichswald, in het oost aan de Duitse plaatsen Kessel en Hommersum, in het zuidoost aan Siebengewald, in het zuid aan Afferden en in het zuidwest aan Sambeek, en ligt zuidoost van Nijmegen, zuid en zuidzuidoost van Groesbeek, zuidwest van de Duitse plaats Kleve (Kleef), west van de Duitse plaats Goch, noord van Venray en oost en zuidoost van Cuijk. De gelijknamige hoofdplaats ligt centraal tot west in de gemeente.

In 1840 heeft de gemeente Gennep, die dan alleen nog de stad omvat, 163 huizen met 1.153 inwoners. Tegenwoordig heeft de gemeente ca. 7.000 huizen met ruim 17.000 inwoners, waarvan ca. 3.700 huizen en ca. 9.300 inwoners in de stad.

Er zijn genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken rond Gennep. Of wandelen of fietsen je ding is, Gennep is een regio waar 20 verborgen pareltjes op je staan te wachten. Bekijk de beste plekken om te bezoeken in de regio en plan je volgende avontuur vandaag nog

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide