Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Ottersum

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Ottersum, gemeente Gennep.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Ottersum loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Ottersum is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg, gemeente Gennep. Het was een zelfstandige gemeente t/m 1972.

Ottersum ligt noord van Gennep. De kernen worden van elkaar gescheiden door de rivier de Niers. In 1840 heeft de gemeente Ottersum 252 huizen met 1.672 inwoners, verdeeld in het gelijknamige dorp 27/200 (= huizen/inwoners) en de buurtschappen Zeldersche Heide 11/78, Zelder 4/35, Bistervelt 1/11, Dam 5/33, Hekkens 3/25, Ven 53/350, Aaldonk 34/230, Panhovensche Heide 1/6, Milsbeek 38/520, Looi 5/59, IJshövel (het NL deel) 11/65 en Looijerheide 9/60. Verder was/is er N van Milsbeek nog sprake van een buurtschap Sint Jansberg. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 1.000 huizen met ca. 2.500 inwoners.

Een leuk dorp in de Gemeente Gennep gelegen aan de Niers. De bekende H. Johannes de Doperkerk uit 1931 met bijzonder mooie muurschilderingen en prachtige glas- in lood ramen is de moeite waard. Aan het schilderachtige Raadhuisplein staat ook het voormalig Raadhuis gebouwd in de neorenaissance stijl uit 1902. Tevens een begrip is het Restaurant Old INN en het Logement De Reiziger

Aan de Kleefseweg  staat het imposante Klooster Maria Roepaen uit 1882, Hier worden tegenwoordig verschillende evenementen gehouden.

Aan de mooie kronkelende Niers kunt u met een kano, kajak, of een vlot, zelf gebouwd, heerlijk peddelen langs de Zelderse Driessen tot aan de brug bij Gennep.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide