Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Wellerlooi

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Wellerlooi, gemeente Bergen.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Wellerlooi loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Wellerlooi is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg, gemeente Bergen.

Wellerlooi ligt zuidoost van Bergen en Well, oost van Venray en grenst in het west aan de Maas en in het oost aan Duitsland (Kevelaer). Het dorp is landschappelijk fraai gelegen, te midden van de bossen, heidevelden, vennen en duinen van Nationaal Park de Maasduinen. In 1840 heeft Wellerlooi 37 huizen met 240 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 500 huizen met ca. 1.200 inwoners.

De Uitkijktoren in Wellerlooi biedt een fantastisch uitzicht over Wellerlooi, de Maas en Nationaal Park de Maasduinen. De toren is dagelijks te beklimmen vanaf 8.00 uur voor slechts €1,00 (let op: apparaat wisselt niet).

Uitkijktoren Wellerlooi heeft een stalen kern-constructie, waarin zich de trappen bevinden. Aan de buitenzijde zijn robuuste touwen aangebracht die onder en boven aan een grote ring zijn bevestigd. Naar boven toe verdraaien deze touwen. Bovenin de toren is een groot platform aanwezig, voorzien van een soort mast van waaruit er prachtig uitzicht is. Het ontwerp van de toren is geïnspireerd op de scheepvaart met een knipoog naar de Maas.

Voor de durfals kan er onder professionele begeleiding geabseild worden vanaf de toren. De toren is uitgerust met stalen kabels, waarlangs men naar beneden kan tokkelen. 

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide