Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Geijsteren

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Geijsteren, gemeente Venray.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Geijsteren loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Geijsteren is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg, gemeente Venray. T/m 30-6-1969 gemeente Wanssum. Per 1-7-1969 over naar gemeente Meerlo-Wanssum, in 2010 over naar gemeente Venray.

Het dorp Geijsteren grenst in het woord aan Oostrum, Landgoed Geysteren en Smakt, in het noord aan de provincie Noord-Brabant, Maashees, de rivier de Maas en Well, in het oost ook aan de rivier de Maas en aan Well en aan Wanssum en in het zuid ook aan Wanssum, en ligt noordoost van Venray. In 1840 omvat het dorp Geijsteren 49 huizen met 339 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 170 huizen met ca. 440 inwoners.

Vlakbij de maas ligt het pittoreske dorp Geijsteren dicht tegen de Brabantse grens. Veel huizen hebben nog de gekleurde luiken uit de vroegere heerlijkheid. Voor een gedocumenteerde cultuurhistorische wandeling kunt u terecht bij het VVV of bij Cafe ’t Trefpunt.

Midden in het dorp staat de imposante Wilhelminaboom, geplant in 1898 als herinnering aan de kroning van Koningin Wilhelmina. In het voorjaar met zijn duizenden kleine witte bloemetjes ziet het eruit of de boom verlicht is met vele kleine kaarsjes.

In Geijsteren vindt u vele mooie fiets en wandelroutes  langs de Maas, maar ook langs de Oostrumse Beek met de watermolen bij Hoeve Rosmalen en verder stroomafwaarts nog een tweede watermolen. Tevens de Kapel en zeker de Kasteelruïne uit het jaar 1200, die inmiddels is gerestaureerd zijn de moeite waard. Hier is nu weer te zien hoe het Kasteel er vroeger moet hebben uitgezien.

Op het Landgoed Geijsteren kunt u heerlijk genieten van een diner op een beschutte plaats onder de vele fruitbomen. Maar ook voor een hapje en drankje met natuurlijk een stuk Limburgse vlaai kunt u terecht  bij het Cafe t, Trefpunt. Dus u ziet er is veel te beleven in Geijsteren

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide