Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Veulen

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Veulen, gemeente Venray.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Veulen loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Veulen is een dorp in de provincie Limburg, in de steek Peelland, gemeente Venray.

Veulen ligt zuidwest van Venray, oostzuidoost van Ysselsteyn. In 1840 heeft Veulen 39 huizen met 310 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 220 huizen met ca. 560 inwoners.

Veulen is een dorp in de Gemeente Venray en werd in de 17e Eeuw  Voerloe of Veurlo genoemd. Hier staat de moderne kerk Sint Antonius van Padua uit 1949, gebouwd en ontworpen door Architect V.d Sluis. Naast de kerk staat ter nagedachtenis aan de 14 inwoners van Veulen een monument ,die inwoners werden in 1944 gedeporteerd maar gelukkig zijn ze  allemaal weer teruggekeerd . Het monument wordt “het drinkende veulen “genoemd is gemaakt van brons door Goke Leverland. Ook staat er nog een  oorlogsmonumentje met tekst over “sporen die bleven” en een wegkapelletje.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide