Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Well

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Well, gemeente Bergen.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Well loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Well is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg, gemeente Bergen.

Well ligt zuidoost van Bergen. De dorpskern grenst via uiterwaarden in het west aan de Maas. Het dorpsgebied omvat ook nog een groot stuk buitengebied oost van de dorpskern en grenst in het oost aan Duitsland. In 1840 heeft Well 64 huizen met 435 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 1.000 huizen met ruim 2.400 inwoners.

Het laatste weekend van augustus (tegenwoordig van vrijdag t/m dinsdag) viert Well haar jaarlijkse kermis op het plein in de Grotestraat en in de diverse dorpscafé’s en zaal. De kermis werd in vroegere jaren gehouden rond 15 juni, het naamfeest van St. Vitus, de patroonheilige van het dorp. Maar omdat het in juni een drukke tijd is met de oogst binnenhalen en andere werzaamheden, heeft men de kermis verplaatst naar rond de laatste zondag van augustus. Veel mensen zijn nog steeds lid van de spaarkas in een van de plaatselijke café’s. Op kermisvrijdag kan de enveloppe met gespaard kermisgeld bij de kastelein worden opgehaald. Een keer per jaar wordt de rente van het geld verteerd op het spaarkasfeest.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide