Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Vredepeel

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Vredepeel, gemeente Venray.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Vredepeel loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Vredepeel is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg, gemeente Venray.

Vredepeel ligt west van Venray en grenst in het noord en west aan de provincie Noord-Brabant. Vredepeel heeft ca. 100 huizen met ca. 250 inwoners, en is daarmee het een na kleinste dorp van de gemeente Venray; alleen het dorp Smakt is nog een tikje kleiner.

Vroeger was Vredepeel een ruig peelgebied voordat in 1955 het dorp werd gesticht. Er is een Vredepaal geplaatst op grens van de drie gemeenten, Venray, St.Anthonis en Gemert-Bakel door deze gemeenten werd vroeger gestreden.

Rondom dit dorp liggen veel natuurgebieden. Tegenwoordig is het ook bekend door Defensie. De Luchtmachtbasis is hier gevestigd. Ook eens in de paar jaar worden hier de Open Luchtmachtdagen gehouden. Ook is hier een bezoekerscentrum gevestigd.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide