Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Venray

Maison makelaars Venray, Boxmeer, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Venray, gemeente Venray.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Venray loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Venray is een dorp en gemeente in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg.

De gemeente grenst in het west aan de provincie Noord-Brabant (kernen Deurne, Milheeze en De Rips), in het noord ook aan Noord-Brabant (kernen Westerbeek, Overloon, Holthees en Maashees), in het noord-oost aan de rivier de Maas (met daarachter de kernen Well en Wellerlooi), in het zuid-oost aan Broekhuizenvorst, Swolgen, Meerlo en Tienray en in het zuid aan Horst, Meterik, America en Griendtsveen. De gemeente ligt oost van Helmond, oost-zuid-oost van Gemert, zuid van Boxmeer, de A77 en Gennep, west-zuid-west van de Duitse plaats Kevelaer, west van de Duitse plaats Geldern, noord-west van de Duitse plaats Straelen, Blerick en Venlo, noord van de A67, Panningen en Helden en noord-oost van Asten en Someren. Centraal tot oost door de gemeente loopt de A73, oost van Venray, van noord naar zuid. De gelijknamige hoofdplaats ligt centraal tot noord in de gemeente.

In 1840 omvat de gemeente Venray 675 huizen met 4.555 inwoners, verdeeld in het gelijknamige dorp 256/1.695 (= huizen/inwoners) en de buurtschappen Veltum 29/196, Leunen 55/350, Scheij, Overbroek en Veulen, samen 39/310, De Heijde 39/270, Merselo 66/520, Brabander 14/90, Smakt 9/56, Oostrum 32/190, Lull 47/315, Castenraij 29/211 en Oirlo 60/352. Tegenwoordig heeft de gemeente ca. 16.400 huizen met ca. 41.000 inwoners, het gelijknamige dorp heeft tegenwoordig ca. 11.500 huizen met ca. 28.500 inwoners.

In de Venrayse wijken zijn en ontstaan allerlei activiteiten. Waar iedereen welkom is. Jong en oud(er), mensen met en zonder een beperking. Op de website Wijkactiviteiten Venray zie je in één oogopslag wat er in welke wijk en in welk dorp te doen is.

Gemeente Venray

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide