Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Aijen

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Aijen, gemeente Bergen.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Aijen loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Aijen is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg, gemeente Bergen.

Het dorp Aijen ligt zuid van het dorp Bergen en noordwest van het dorp Well. In 1840 heeft Aijen 44 huizen met 257 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp circa 120 huizen met circa 300 inwoners.

Het dorpje Aijen is gelegen op een rivierduin langs de Maas. Het kent een eeuwenoude geschiedenis, waarschijnlijk van meer dan 1500 jaar. Het dorp en haar bijbehorende “buurtschappen” vormen een hechte gemeenschap van nu 350 inwoners. In vroegere tijden werd de broodwinning in dit landelijke dorp voornamelijk verkregen uit boerenbedrijfjes, klompenmakers, mandenmakers, een bakkerij, een hoefsmid en veel cafeetjes. Sindsdien is er veel veranderd. Tegenwoordig kunt U in een horecagelegenheid voor een natje en een droogje terecht. Ook kenmerkt Aijen zich door de aanwezigheid van diverse bedrijfjes op het gebied van kunst en creativiteit. Aijen is trots op haar mooie Sint Antoniuskapel. De klok van de kapel stamt uit 1621. De kapel zelf is van vroegere datum, waarschijnlijk rond 1600. Er zijn aanwijzingen dat het een kloosterkapel was. De kapel is als enige kerkgebouw in de Gemeente Bergen vrijwel ongeschonden uit het oorlogsgeweld van de tweede wereldoorlog gekomen en daarmee in originele staat gebleven.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide