Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Smakt

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Smakt, gemeente Venray.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Smakt loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Smakt is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg, gemeente Venray.

Smakt ligt noord van Venray en grenst in het noord aan de provincie Noord-Brabant, gemeente Boxmeer, kern Holthees. Tussen de dorpen loopt de Loobeek. Vlak zuid hierlangs loopt de provinciegrens.

In 1840 heeft Smakt 9 huizen met 56 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 90 huizen (in de verhouding koop/huur ca. 80/20) met ca. 225 inwoners en is daarmee het kleinste dorp van de gemeente Venray. In de praktijk vormt het dorpje een tweelingdorp met het – Brabantse – buurdorp Holthees, dat ruim 200 huizen met ruim 500 inwoners heeft. Gezamenlijk hebben zij dus ca. 300 huizen met ca. 750 inwoners.

Voor de natuur is het mooie Smakt een uitgangspunt voor wandelen en fietsen. Bij ” Op de Bus” ligt een moeras als overblijfsel van het oude stroomgebied van de Maas.

In de omgeving van Smakt in het dorp Holthees staat de Mariakapel uit 1464 en ten noorden van Holthees de resten van Kasteel Makken.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide