Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Heijen

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Heijen, gemeente Gennep.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Heijen loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Heijen is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg, gemeente Gennep. T/m 1972 gemeente Bergen.

De dorpskern Heijen ligt zuid van Gennep, ingeklemd tussen de Maas in het west, de A77 in het zuid, de N271 in het oost en bedrijventerrein Hoogveld in het noord. Het dorpsgebied grenst in het west aan de Maas, in het noord aan Gennep, in het oost aan Duitsland en in het zuid aan Afferden. In 1840 heeft Heijen 58 huizen met 350 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 900 huizen met ca. 2.100 inwoners.

Heijen is een dorpje wat behoort bij de gemeente Gennep. Het gebied maakte vroeger deel uit van het Hertogdom Kleef. Maar in 1288 werd het “Huis Heijen”vermeld. Dit huis werd in 1400 bewoond door Hendrick van Spaenrebock. Heijen werd door Frederik de Wit in 1688 voor het eerst op een landkaart getekend.

Vanaf 1913 tot 1944 had Heijen ook een Tramlijn, maar deze werd in de 2e wereldoorlog door de Duitsers beschadigd, nu staat nog alleen het oude station  in de Hoofdstraaat. Ook de Gerardamolen is in de oorlog verwoest.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide