Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Milsbeek

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Milsbeek, gemeente Gennep.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Milsbeek loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Milsbeek is een dorp in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg, gemeente Gennep. T/m 1972 gemeente Ottersum.

Milsbeek ligt noordwest van Gennep en Ottersum, oost van Middelaar en grenst in het noordoost aan Duitsland (het Reichswald). In 1840 heeft Milsbeek 88 huizen met 520 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 1.100 huizen met ca. 2.750 inwoners.

Milsbeek is een kerkdorpje in de Gemeente Gennep en bekend om zijn Pottenbakkers. Je vindt hier dan ook verschillende monumenten die hier aan herinneren. Er vindt dan ook jaarlijks een keramiekmanifestatie plaats, Keramist.

Op het Schuttersplein staat een kunstwerk “de Jacobsladder”ter ere aan alle pottenbakkers. Het dorp ligt aan de Maas en de Niers en aan de voet van het mooie Reichswald wat doorloopt in Duitsland. Hier vindt je ook de geallieerde oorlogskerkhoven.

Tevens kunt u vanuit Restaurant “De Diepen”gelegen aan de voet van de stuwwal prachtig wandelen in het gebied Sint Jansberg.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide