Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Oostrum

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Oostrum, gemeente Venray.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Oostrum loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Oostrum is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg, gemeente Venray.

Oostrum ligt direct west van Venray en grenst in het west aan de A73. In 1840 heeft Oostrum 32 huizen met 190 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 900 huizen met ca. 2.300 inwoners.

Het dorp Oostrum ligt tegen Venray aan en heeft en aan de spoorlijn Venlo-Nijmegen. Centraal in het dorp staat de”grote kerk “Onze Lieve Vrouwe Geboorte”. Achter de kerk ligt het Kruiswegpark “Trans Cedron” (wat over de beek betekent) met 11 kapellen en een grot. Inmiddels is de beek verlegd zodat ook de watermolen niet meer aan het water staat.

Ook zijn in de nabije omgeving van Oostrum een aantal mooie natuurgebieden, zoals Boshuizerbergen wat bestaat uit vooral naaldbomen met een grote kern van jeneverbessen. Landgoed Geijsteren wat aansluit op het Boshuizerbergen gebied en het Wanssumse Ven.Kortom is hier veel wandelplezier te beleven.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide