Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Nieuw-Bergen

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Nieuw-Bergen, gemeente Bergen.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Nieuw-Bergen loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Bergen is een dorp en gemeente in de provincie Limburg, in de streek Noord-Limburg. De hoofdplaats van de gemeente is Nieuw Bergen.

Nieuw Bergen ligt oost van Bergen en grenst in het west aan Rijksweg N271 en in het oost aan de bossen en heidegebieden van de gemeente Bergen, met name de Gemeenteheide. Via dat buitengebied grenst het dorp aan Duitsland.

Nieuw Bergen heeft – incl. het O buitengebied tot aan de Duitse grens – ca. 1.800 huizen met ca. 4.500 inwoners (soms doet het getal 5.300 de ronde, maar dat is inclusief de buurdorpen Bergen en Aijen. Deze drie dorpen hebben in 1978 ‘administratief gemakshalve’ samen 1 postcode gekregen met als postadres-woonplaats Bergen. Daarom worden ze in statistieken nog weleens gemakshalve op 1 hoop gegooid…).

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide