Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Ven-Zelderheide

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Ven-Zelderheide, gemeente Gennep.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Ven-Zelderheideloop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Ven-Zelderheide is een dorp in de provincie Limburg, in de regio Noord-Limburg, gemeente Gennep. T/m 1972 gemeente Ottersum.

Ven-Zelderheide ligt noordoost van Gennep en Ottersum en grenst in het oost en noord aan Duitsland. In de zuid helft van het dorpsgebied wordt de dorps- en in het oost landsgrens in het west, zuid en oost bepaald door het riviertje de Niers. In 1840 was het grondgebied van het huidige Ven-Zelderheide verdeeld in de buurtschappen Ven met 53/350 (= huizen/inwoners), Zelder 4/35, Zeldersche Heide 11/78, Dam 5/33 en Hekkens 3/25. Tegenwoordig heeft het dorp – inclusief de bij Status genoemde buurtschappen – ca. 320 huizen met ca. 800 inwoners.

Is een kerkdorp en ligt in de Gemeente Gennep, het ligt aan de Niers vlakbij de grens naar Duitsland.

In de buurtschap Zelder is een Merovingisch grafveld ontdekt met 131 graven. U kunt hier ook heerlijk wandelen in het prachtige Reichswald wat zich uitstrekt tot ver in Duitsland en in de Zelderse Driessen.

Verder vindt u de Kapel Antonius Abt, de Kapel Zelder en de Molen “Rust na Arbeid”

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide