Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Castenray

Maison makelaars Venray, Bergen, Gennep zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Castenray, gemeente Venray.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Castenray loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Castenray ligt zuidoost van Venray, noordwest van Horst en grenst in het oost aan de A73. In 1840 heeft Castenray 29 huizen met 211 inwoners. Tegenwoordig heeft het dorp ca. 320 huizen met ca. 800 inwoners.

Zandafgraving de Diepeling is gelegen op het grondgebied van Castenray en Tienray.
In 1975 is de firma Teunesen begonnen met het ontgrinden van de Diepeling. Het gebied is vernoemd naar de diepe leng, een beek die daar vroeger lag. De vergunning loopt nog tot 2023, maar naar verwachting zullen de werkzaamheden eerder zijn afgerond, waarna het gebied voor natuurontwikkeling en lichte recreatie bestemd zal zijn.

Het deel waar je kan wandelen, heeft een vrij schrale bodem, dat wil zeggen dat de vegetatie niet door grassen, brandnetels en bramen wordt gedomineerd, maar andere planten een kans krijgen. Deze planten zijn vaak waardplanten en nectarbron voor vlinders en andere insecten. Of we die te zien krijgen hangt van het weer af; het moet zonnig en warm zijn met niet te veel wind. Natuurlijk kun je ook aandacht besteden aan het waterrijke grindgat en de bewoners en alles wat we verder tegenkomen. 

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Venray, Bergen en Gennep zijn actief in:

Gemeente Venray
Venray- Blitterswijck- Castenray- Geijsteren- Heide- Leunen- Merselo- Oirlo- Oostrum- Smakt- Veulen- Vredepeel- Wanssum- Ysselsteyn

Gemeente Bergen
Bergen-Afferden- Aijen- Nieuw Bergen- Siebengewald- Well- Wellerlooi

Gemeente Gennep
Gennep- Ottersum- Heijen- Milsbeek- Ven Zelderheide