Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Someren-Heide

Maison makelaars Deurne Asten Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Someren-Heide, gemeente Someren.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Someren-Heide loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Someren-Heide, in de volksmond “Zummere-Hei” is een dorp in de gemeente Someren met ongeveer 1.400 inwoners. In de periode tot 1835 bestond het gebied Someren vooral uit heide en woeste gronden. In de periode na 1835 zijn ze begonnen met de eerste ontginningen. Rond 1928 is daaruit de opbouw van Someren-Heide langzamerhand begonnen.

Ten zuidwesten ligt het landgoed Boksenberg. Dit is een 167 ha groot droog naaldbos met een vijver, die is gevormd door zandafgraving. Door dit gebied, dat op meerdere natuurgebieden aan sluit, loopt een fietspad.

In het centrum van Someren-Heide is de Bunt te vinden. Dit is het gemeenschapshuis waarin ruimtes zijn gecreëerd voor de fanfare en ander muziekverenigingen. De Bunt beschikt over een gymzaal en een aantal zalen waar overdag en ’s avonds de nodige activiteiten plaatsvinden.

In Someren-Heide zijn een aantal verenigingen te vinden waaronder een muziekvereniging, Jong Nederland, KBO en korfbal. De korfbalvereniging uit Someren-Heide en Lierop is samengevoegd tot één vereniging. Wat verder van het centrum gelegen is zorgboerderij Wouterbergen te vinden. Deze is voor iedereen toegankelijk en heeft zelfs een restaurant.  De gemeenschap van Someren-Heide heeft een coöperatieve vereniging mogelijk gemaakt namelijk de SHop. Hier bieden ze een klein assortiment streekproducten aan. Binnen 7 autominuten bent u in Someren waar meerdere voorzieningen te vinden zijn.

De A67 naar Eindhoven of Venlo is bereikbaar binnen 20 autominuten via Asten. Vanuit Helmond komt u via de N612 Someren binnen gereden en vanuit de A2 Maastricht-Eindhoven, afslag Nederweert, via de N266/Kanaaldijk komt u in Someren. Met 10 autominuten bent u via de Kerkendijk in Maarheeze.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop