Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Heusden

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Heusden, gemeente Asten.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Heusden loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Heusden, in de volksmond “Heuze” is een dorpje in de gemeente Asten met ca. 2.500 inwoners. Heusden is een klein dorpje met een aantal voorzieningen en in verhouding veel verenigingen. Ze beschikken over een voetbalveld, tennisbaan, manege en een golfbaan. Daarnaast nog vele andere sportverenigingen of amusement verenigingen. Nabij Heusden ligt Asten en Someren waar meerdere winkels en horecagelegenheden te vinden zijn. Het Ei van Ommel is op 10 autominuten van Heusden gelegen, waar de oprit naar de A67 naar Eindhoven of Venlo te vinden is.

Nationaal park de Groote Peel ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant, in de driehoek Meijel – Asten – Nederweert. Het is een prachtig gebied dat voor een deel in Heusden gevestigd is en vanuit hier dus gemakkelijk te bereiken. Heusden is in het bezit van nog een prachtige plek, Visvijver de Witte Bergen. De naam zegt het al, het is een grote vijver met daar rond om heen wandelpaden.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop