Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Walsberg

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Walsberg, gemeente Deurne.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Walsberg loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Walsberg, in het verleden geschreven als Wasberg ligt in de gemeente Deurne. Walsberg begon aan het eind van de negentiende eeuw fors te groeien en het is nog steeds een zelfstandige gemeenschap. Echter leunen zij wel op de voorzieningen van hun hoofdkern: Deurne.

In het centrum van Deurne is een prachtig plein te vinden, met daaraan allerlei horecagelegenheden. Rondom dit plein zijn er vele winkeltjes te vinden met voldoende parkeergelegenheden. 

Verder vindt u in Deurne basis- en voortgezet onderwijs, diverse sportverenigingen, overdekt zwembad, fitnesscentrums en een museum. Deurne beschikt over een aantal gezondheidsinstellingen, waaronder een ziekenhuis en een zorgcentrum. Voor ontspanning kunt u terecht in de Walsbergse Bossen. In de omliggende omgeving zijn nog verschillende andere bossen te vinden. Walsberg is gemakkelijk te bereiken via de N270 vanuit Venray of Helmond. Binnen enkele minuten is het station in Deurne gelegen. Vanuit dit station rijden intercity’s tussen Schiphol en Venlo en een sprinter richting ’s-Hertogenbosch.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop