Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Someren

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Someren, gemeente Someren.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Someren loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Someren, in de volksmond “Zummere” is de hoofdkern van de gemeente Someren. Someren is een plattelandsgemeente, gelegen in de stedendriehoek Eindhoven – Helmond – Weert. Someren is een relatief groot dorp met 11.980 inwoners. Ze beschikken over een aantal basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse zorginstellingen. Door het centrum van Someren loopt een winkelstraat met diverse winkeltjes. Rondom  de winkelstraat liggen een aantal horecagelegenheden.

Het grootste ven van Nederland is te vinden in de Lieropse heide in gemeente Someren. Het Beuven staat bekend als bijzonder vogelrijk en is beroemd om de bijzondere plantengroei. Daarnaast is er de Somerense Heide en het Keelven. Dit was oorspronkelijk een gebied van eenvormige droge naaldbossen, in 2001 is het veranderd in een afwisselend natuurgebied, waar de heide en de vennen tot hun recht komen. Hier zijn ook Schotse hooglanders en andere grote grazers te vinden.

In Someren is een bijzonder theater gevestigd, namelijk het natuurtheater de Donck. Dit is een openluchttheater nabij een bosgebied, waar de Somerense toneelvereniging en andere verenigingen voorstellingen geven. Een van de bekendste evenementen uit Someren is wel de Kennedymars. Dit is een wandeltocht van 80 kilometer die binnen 20 uur gelopen dient te worden.

Someren is gemakkelijk bereikbaar via de A67 en de N266.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop