Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Deurne

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Deurne, gemeente Deurne.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Deurne loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Deurne, in de volksmond “Deurze” is de grootste plaats van de gemeente Deurne in Noord-Brabant. De gemeente Deurne bestaat in haar huidige vorm sinds 1926. Het dorp Deurne ligt centraal tussen Helmond en Venray. Het is gemakkelijke te bereiken via de A67 ter hoogte van Liessel of Ommel/Asten en via de Langstraat verbonden met de A73 bij Venray. Sinds 1864 is er een spoorwegstation aanwezig. Vanuit dit station rijden intercity’s tussen Schiphol en Venlo en een sprinter richting ’s-Hertogenbosch. Prima te bereiken dus, zowel met de auto als openbaar vervoer.

In het centrum van Deurne is een prachtig plein te vinden, met daaraan allerlei horecagelegenheden. Op dit plein is het gemeentehuis van Deurne gevestigd. Rondom dit plein zijn er vele winkeltjes te vinden met voldoende parkeergelegenheden. 

Verder vindt u in Deurne basis- en voortgezet onderwijs, diverse sportverenigingen, overdekt zwembad, fitnesscentrums en een museum. Deurne beschikt over een aantal gezondheidsinstellingen, waaronder een ziekenhuis en een zorgcentrum.

Voor ontspanning kunt u terecht in de Deurnese Peel, een prachtig natuurgebied gelegen in de gemeente Deurne, dat grenst aan de Mariapeel in Limburg. In Deurne zijn twee kastelen gevestigd, het Groot kasteel en Klein kasteel.  Bij het grote kasteel is een weide met allerlei dieren en er is een restaurant gevestigd.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

GemeenteDeurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop