Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Medewerkers

Lindy Zeegers
Assistent makelaar

Na het afronden van mijn opleiding ondernemer detailhandel, ben ik snel daarna de horeca ingerold. Daar ben ik een aantal jaren werkzaam in geweest, maar kwam toch tot de conclusie dat mijn passie daar niet lag. Opzoek naar een nieuwe uitdaging. Werken met mensen heb ik altijd erg leuk gevonden en dat wilde ik graag blijven doen. In januari ben ik daarom begonnen aan de opleiding makelaar en sinds kort werkzaam bij Maison Makelaars. Momenteel nog druk bezig met studeren en daarnaast alle kneepjes van het vak leren in de praktijk!

Samen met mijn vader, moeder en broertje woon ik op een boerderij in Liessel. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriendinnen, speel ik tennis en houd ik van lekker eten.

Als assistent makelaar hoop ik je snel een keer tegen te komen!

Lotte Beenders
Directiesecretaresse – vastgoedstyliste

Na een stageperiode in 2018 en vakantiewerkzaamheden in 2019 werd ik in 2020 gevraagd om Ellen te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik in november 2020 vast in dienst ben gekomen als directiesecretaresse.

Doordat het contact met de klant als directiesecretaresse voornamelijk telefonisch of per mail verloopt miste ik het persoonlijk (face-to-face) contact. Daarom ben ik de uitdaging aangegaan om een opleiding te volgen tot vastgoedstyliste en inmiddels heb ik al veel klanten een advies mogen geven over het stylen van hun woning voor de verkoop.

In 2021 ben ik met mijn vriend gaan samenwonen in Roggel en hebben we de gehele woning naar onze eigen smaak verbouwd. De ervaring die ik inmiddels had opgedaan als styliste kon ik hierbij goed toepassen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden, achter en voor de bar of langs het voetbalveld.

Binnen Maison Makelaars hou ik me voornamelijk bezig met het ontzorgen van Maarten en ik ben ook het aanspreekpunt van de nieuwbouwprojecten, zowel voor de aannemer en ontwikkelaar als de klanten. Ik hoop je snel een keer tegen de komen in je woning of bij ons op kantoor!