Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Medewerkers

Lindy Zeegers
Makelaar

Na het afronden van mijn opleiding ondernemer detailhandel, ben ik snel daarna de horeca ingerold. Daar ben ik een aantal jaren werkzaam in geweest, maar kwam toch tot de conclusie dat mijn passie daar niet lag. Opzoek naar een nieuwe uitdaging. Werken met mensen heb ik altijd erg leuk gevonden en dat wilde ik graag blijven doen. Binnen de makelaardij ben je iedere dag in contact met mensen, wat ik erg leuk vind. Daarnaast heb ik een bepaalde passie met woningen, waardoor ik erg veel energie haal uit mijn beroep.

Maison Makelaars is een franchiseformule met kantoren door het gehele land. Ik ben begonnen met werken in Panningen waar het hoofdkantoor gevestigd zit. Nog steeds mag ik onderdeel uitmaken van dit mooie bedrijf, maar nu als zelfstandig ondernemer in de gemeente Deurne, Asten en Someren.

Samen met mijn vader, moeder en broertje woon ik op een boerderij in Liessel. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn vriend & mijn vriendinnen, speel ik tennis en houd ik van lekker eten.

Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvend gesprek!

Lotte Beenders
Assistent makelaar – Vastgoedstyliste

Na een stageperiode van een half jaar, vervangen van Ellen haar zwangerschap en vakantiewerk ben ik in november 2020 vast in dienst getreden als directiesecretaresse binnen Maison Makelaars.

Doordat het contact met de klanten als directiesecretaresse voornamelijk telefonisch of per mail verloopt miste ik het persoonlijk (face-to-face) contact. Daarom ben ik direct de uitdaging aangegaan om een opleiding te volgen tot vastgoedstyliste en inmiddels heb ik al vele klanten mogen voorzien van een advies voor het stylen van hun woning voor de verkoop.

In 2021 ben ik samen met mijn vriend gaan samenwonen in Roggel en hebben we de gehele woning naar eigen smaak verbouwd. De ervaring die ik inmiddels had opgedaan als styliste kon ik hierbij goed toepassen. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden, houd ik van shoppen en goed eten met een lekker drankje.

Binnen Maison Makelaars houd ik me voornamelijk bezig met het ontzorgen van Maarten en ben ik ook het aanspreekpunt van de nieuwbouwprojecten, zowel voor de aannemer en ontwikkelaar als de klanten. Elke dag dag is weer anders!

Ik hoop je snel een keer tegen de komen in je woning of bij ons op kantoor!