Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Ommel

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Ommel, gemeente Asten.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Ommel loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Ommel is een dorp in de gemeente Asten en telt 1.000 inwoners. Het dorp is ontstaan uit een buurtschap, gelegen rondom een klooster. Rond 1400 werd door de lokale bewoners een Mariabeeldje gevonden en dit beeldje kreeg in 1444 een plek in een nieuwe kapel. De kapel werd een pelgrimsoord waar pelgrims kwamen om Maria te vragen om hulp. Het Mariabeeldje draagt de naam Onze-Lieve-Vrouwe van Ommel. De Onze-Lieve-Vrouw-Presentatiekerk en Processiepark ‘Mariaoord’ zijn in Ommel nog te vinden als bezienswaardigheid.

Daarnaast beschikt Ommel over een basisschool en een voetbalveld, waar ook de korfbalvereniging zich bevind. Het is een klein dorpje maar wordt omringd daar een aantal grotere dorpen, waar meerdere voorzieningen te vinden zijn. Ommel stond lange tijd bekend om hun grote rotonde: “het ei van Ommel”. Het Ei van Ommel heeft haar naam te danken aan de ovaal gevormde rotonde, die behoorde tot een van de grootste rotondes in Nederland. Sinds 2009 is het ei van Ommel een verandering ondergaan en wordt het nu Verkeersplein Asten genoemd. Via het Verkeersplan is de A67 naar Venlo of Eindhoven gemakkelijk te bereiken. Asten, Helmond en Deurne zijn vanuit Ommel ook snel en gemakkelijk te bereiken.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop