Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Liessel

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Liessel, gemeente Deurne.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Liessel loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Liessel, in de volksmond “Lijssel” is een dorp in de gemeente Deurne met 3.300 inwoners. Het huidige dorp Liessel ligt op een dekzandrug langs de Astense Aa. Bij Liessel vloeit de Deurnese peel afkomstige  Soeloop samen met de Astense Aa. Er zijn genoeg plekjes om lekker van de natuur te genieten. De Deurnese Peel en de Dennendijkse bossen liggen op een kleine afstand. In Liessel zelf is ook een bos te vinden, de “Galgenberg” oftewel “Liesselse” bossen.

In het centrum van Liessel bevindt zich het gemeenschapshuis  “de Kastanje”. Rondom de Kastanje liggen nog een aantal winkeltjes en wat horecavoorzieningen. Op kleine afstand hiervan ligt de “eyecatcher” van Liessel, de St. Willibrorduskerk. Verder beschikt Liessel over een voetbalveld, tennisbaan en sporthal. Liessel heeft een eigen basisschool, zorginstelling voor ouderen en het dichtstbijzijnde voortgezet onderwijs bevindt zich in Deurne.

Binnen enkele minuten bent u op de A67 naar Venlo of Eindhoven. Wilt u reizen met het openbaar vervoer is dat vanuit Liessel ook erg gemakkelijk. In Deurne bevind zich een treinstation die tussen Schiphol en Venlo rijdt en richting ’s-Hertogenbosch.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop