Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Vlierden

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Vlierden, gemeente Deurne.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Vlierden loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Vlierden, in de volksmond “Vlierde” is een dorp binnen de gemeente Deurne met 1.382 inwoners. Het is voornamelijk gelegen op een dekzandrug langs de Oude Aa.

Vlierden beschikt over een voetbalvereniging, tennisbaan en een basisschool. Het dichtstbijzijnde voortgezet onderwijs is te vinden in Deurne.

Vlierden wordt omringd door een aantal bosgebieden. In de noordwestelijke richting ligt de Brouwhuissche Heide en aan de zuidoostelijke zijde de Liesselse bossen oftewel de “Galgenberg”. In de Brouwhuissche Heide ligt het druk bezochte bospark, vakantiepark De Bikkels.

Vlierden is een klein dorpje, maar wel gemakkelijk te bereiken vanuit de “grotere” dorpen. Deurne is met de auto binnen enkele minuten te bereiken, daar is ook een station gevestigd die vele richtingen op gaat. Via Ommel bent u ook zo in Asten, vandaaruit is ook de A67 richting Venlo of Eindhoven te bereiken. Vlierden grenst aan Brouwhuis, dus via deze weg bent u ook zo in Helmond.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne

Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten

Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren

Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop