Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Lierop

Maison makelaars Deurne Asten Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Lierop, gemeente Someren.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Lierop loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Lierop is een dorp in de gemeente Someren en telt ruim 2.240 inwoners. Lierop is een relatief klein dorpje dat wordt omringd door Asten, Helmond, Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende. Het dorp zelf is ongeveer één kilometer breed en één kilometer lang, het wordt omgeven door akkers en weilanden. Verder naar het zuidwesten ligt de Lieropsche Heide, een bos en heidegebied dat aansluit op het grotere Strabrechtse Heide. In het natuurgebied ligt onder meer het Beuven dat behoort tot een van de grootste vennen van Nederland.

Lierop heeft een diverse sportverenigingen: voetbal, tennis, dansgroep, scouting, motorcross en een wielervereniging. Lierop beschikt over een basisschool, voortgezet onderwijs, een aantal winkeltjes en horecagelegenheden. Sinds 1970 word in de zomer het bekende Nirwana Tuinfeest gehouden. Het festival wordt georganiseerd door het plaatselijke jongerencentrum in samenwerking met andere dorpsbewoners.

Lierop ligt op de doorgaande weg van Someren naar Mierlo en is middels ook verbonden met Helmond en Asten. Ten oosten ligt de A67 naar Eindhoven of Venlo, bij de afslag is eveneens aansluiting op de N266 naar Nederweert.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop