Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Asten

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Asten, gemeente Asten.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Asten loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Asten, in de volksmond “Ááste” is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Asten. Asten was de eerste plaats aan de rand van de Peel, hier werden reparatiewerkplaatsen voor wagens, kroegen en herbergen opgericht ten behoeve van reizigers en peelwerkers. Hieruit kwam een aanzienlijke handelsactiviteit uit voort.

’s Werelds grootste klokkengieterij is gevestigd in Asten, daarom staan zij ook wel bekend als het klokkendorp. Het museum Klok & Peel in Asten bevat dan ook de grootste collectie klokken ter wereld. Een andere bezienswaardigheid is het Kasteel van Asten, gebouwd in 1350 en ingeschreven als rijksmonument.

Midden in het centrum van Asten vindt u de Midas een overdekt winkelcentrum dat al bestaat sinds 1971. Rondom de Midas is er een ruime keuze aan horecagelegenheden en nog vele andere winkeltjes. Nabij het centrum is een overdekt zwembad te vinden. Asten beschikt ook over een voetbalveld, tennisbaan, diverse sportverenigingen en fitnesscentrums. Verder zijn er een aantal zorginstellingen aanwezig en basisscholen, het dichtstbijzijnde voortgezet onderwijs is te vinden in Someren.

Via het Verkeersplein Asten (vroeger het Ei van Ommel) is de A67 richting Eindhoven of Venlo gemakkelijk te bereiken.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop