Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Sint-Jozefparochie

Maison makelaars Deurne, Asten, Someren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Sint-Jozefparochie, gemeente Deurne.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Sint-Jozefparochie loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Sint-Jozefparochie, in de volksmond “de Hei” of kortweg “Sint-Jozef” ligt in de gemeente Deurne. Kort na de eerste wereldoorlog is de Sint-Jozefparochie ontstaan, door de bouw van sociale woningbouw aan het Sint-Jozefplein. Gebouwd op een plek die voorheen woeste grond was, waarnaar de carnavalsvereniging is genoemd: “de Heikneuters”. In de jaren twintig volgden de bouw van een kerk en het klooster. Het klooster wordt tegenwoordig gebruikt als hotel. Een bekende locatie in de Sint-Jozefparochie is de speeltuin “De Speuldries” Hei . Naast de speeltuin ligt het gemeenschapshuis “Hofke van Marijke”, waar verschillende activiteiten plaats vinden.

In de Sint-Jozefparochie liggen scholen voor het voorgezet onderwijs, allemaal bij elkaar. Maar liefst vijf scholen met verschillende niveaus. Verder vindt u in de Sint-Jozefparochie verschillende verenigingen, sporthal, zorginstelling en een paar winkels. Binnen enkele minuten bent u in het centrum van Deurne, waar een groot scala is aan winkels en horecagelegenheden.

Het station van Deurne ligt aan de grens met de Sint-Jozefparochie. Vanuit dit station rijden intercity’s tussen Schiphol en Venlo en een sprinter richting ’s-Hertogenbosch.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Deurne, Asten en Someren zijn actief in:

Gemeente Deurne
Deurne – Zeilberg – Sint-Jozefparochie –  Walsberg  – Liessel – Neerkant – Helenaveen – Vlierden

Gemeente Asten
Asten – Ommel – Heusden

Gemeente Someren
Someren – Someren-Eind – Someren-Heide – Lierop