Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Susteren

Maison makelaars Roermond/ Maasgouw/ Roerdalen/ Echt-Susteren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Susteren, gemeente Echt-Susteren.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in  Susteren, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Susteren is een stad in de Limburgse gemeente Echt-Susteren. De stad telt ongeveer 7500 inwoners, heeft een oppervlakte van 28,34 km² en is gelegen in het gebied waar Limburg het smalst is.

De oudste archeologische vondsten uit Susteren dateren uit de prehistorie.
In de jaren 50 van de 20e eeuw is aan de noordzijde van de middeleeuwse kern van Susteren een Romeins grafveld gevonden.
Bij opgravingen van de middeleeuwse abdij in 1991-1993 zijn vondsten uit de ijzertijd en Romeinse tijd gedaan, men heeft toen aardewerkscherven gevonden langs de abdij.

Susteren is verdeeld in de wijken en buurten Heide, Mariaveld, in de Mehre, Middenveld en Munsterveld. Ook hoort de landelijke buurtschap Baakhoven bij Susteren.

In 1917 werd ten oosten van Susteren een groot spoorwegeplacement geopend. Dit was nodig voor het steenkolentransport vanuit de toen recentelijk geopende steenkolenmijnen. Hier werden de treinen samengesteld. Dit spoorwegeplacement werd in 1989 gesloten.
Hier is station Susteren gebleven. Tegenwoordig bevind zich de bedrijvigheid op bedrijventerrein Wolfskoul en Dieterweg.

Susteren is een centrumgemeente met diverse voorzieningen zoals scholen winkels en een sportclub. Ook heeft het een bakkerij, ijssalon, apotheek en een aantal restaurants.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Roermond, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren zijn actief in:

Gemeente Roermond
Asenray – Asselt – Boukoul – Herten – Leeuwen – Maasniel – Merum – Ool – Swalmen – Wieler

Gemeente Maasgouw
Beegden – Brachterbeek – Heel – Linne – Maasbracht – Ohe en Laak – Stevensweert

Gemeente Roerdalen:
Herkenbosch – Melick – Montfort – Posterholt – Sint Odiliënberg – Vlodrop

Gemeente Echt-Susteren
Echt – Susteren – Dieteren – Roosteren – Pey – Sint Joost – Slek – Koningsbosch – Maria-Hoop – Heide – Nieuwstadt