Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Koningsbosch

Maison makelaars Roermond/ Maasgouw/ Roerdalen/ Echt-Susteren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Koningsbosch, gemeente Echt-Susteren.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Koningsbosch, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Koningsbosch is een middelgroot kerkdorp in de Limburgse gemeente Echt-Susteren. Het is vlak aan de Duitse grens gelegen en heeft ca. 1700 inwoners. Het ligt in de zuidoostelijke inham van Midden-Limburg. Het gebied rondom Koningsbosch is landelijk en bosrijk.

De naam Koningsbosch komt uit de 80-jarige oorlog. Het dorp ontwikkelde zich in de tweede helft van de 19e eeuw. Er werd in 1861 een parochie gesticht en in 1873 een klooster, hiervoor werd de naam Echterbosch gekozen.

Koningsbosch is gelegen op een hoogte van 65 meter. Het heeft weinig kernen om zich heen. In het noordwesten ligt een natuurgebied. Ook ligt hier een kalkzandfabriek de Xella De Hazelaer.

Koningsbosch heeft 1 basisschool genaamd Keuningshofke. Hier krijgen 134 leerlingen les. Daarnaast heeft Koningsbosch 1 restaurant, 2 cafés en een camping.

Valkenburg en Maastricht zijn binnen 35 minuten rijden bereikbaar en ligt het Belgische stadje Maaseik slechts 11 km van Koningsbosch vandaan.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Roermond, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren zijn actief in:

Gemeente Roermond
Asenray – Asselt – Boukoul – Herten – Leeuwen – Maasniel – Merum – Ool – Swalmen – Wieler

Gemeente Maasgouw
Beegden – Brachterbeek – Heel – Linne – Maasbracht – Ohe en Laak – Stevensweert

Gemeente Roerdalen:
Herkenbosch – Melick – Montfort – Posterholt – Sint Odiliënberg – Vlodrop

Gemeente Echt-Susteren
Echt – Susteren – Dieteren – Roosteren – Pey – Sint Joost – Slek – Koningsbosch – Maria-Hoop – Heide – Nieuwstadt