Wil jij eerst een nieuwe woning kopen, en dan pas je huidige woning verkopen? Dan is MATCH jouw woning iets voor jou!

Makelaar Roosteren

Maison makelaars Roermond/ Maasgouw/ Roerdalen/ Echt-Susteren zijn werkzaam als makelaars en taxateurs in Roosteren, gemeente Echt-Susteren.

Heb je dus een huis te koop of wil je een huis kopen in Roosteren, loop dan eens bij ons binnen. Ook voor appartementen en huurwoningen kun je bij ons terecht.

Roosteren is een kerkdorp in de Limburgse gemeente Echt-Susteren met ongeveer 1500 inwoners. Geografisch gezien is dit de meest noordelijk gelegen plaats van Zuid-Limburg maar het hoort alsnog bij een gemeente uit Midden-Limburg.

Roosteren ligt aan de Maas, tegenover het Belgische stadje Maaseik. Aan de oostelijke zijde van het dorp is het Julianakanaal aangelegd en vind men de autosnelweg A2 en A73.

Het dorp is ontstaan aan de samenvloeiing van de Roode Beek en de Geleenbeek. De naam is daarom ook een combinatie van deze twee rivieren.

Roosteren was tot 1982 een zelfstandige gemeente en was daarmee de meest noordelijke gemeente van Zuid-Limburg.  Op 1 januari 2003 werd het een deel van de toenmalig aangrenzende Echt.

Roosteren is gelegen op het midden terras van de Maas op een hoogte van 28 meter. De kern ligt tussen de Maasbedding en het Julianakanaal dat geopend is in 1934. In het zuiden van Oud-Roosteren monden de Vloedgraaf en de Roode Beek uit in de Geleenbeek.

De makelaars en taxateurs van Maison Makelaars Roermond, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren zijn actief in:

Gemeente Roermond
Asenray – Asselt – Boukoul – Herten – Leeuwen – Maasniel – Merum – Ool – Swalmen – Wieler

Gemeente Maasgouw
Beegden – Brachterbeek – Heel – Linne – Maasbracht – Ohe en Laak – Stevensweert

Gemeente Roerdalen:
Herkenbosch – Melick – Montfort – Posterholt – Sint Odiliënberg – Vlodrop

Gemeente Echt-Susteren
Echt – Susteren – Dieteren – Roosteren – Pey – Sint Joost – Slek – Koningsbosch – Maria-Hoop – Heide – Nieuwstadt